Buurtfeest zaterdag 2 juli 2022

Zaterdag 2 juli hadden we weer ons gezellige buurtfeest. Gelukkig geen Corona maatregelen meer, dus we konden als vanouds weer iedereen uitnodigen. En het werd ook een goedbezocht feest waarbij iedereen en alles, ook het zonnetje, zijn beste beentje voorzette.

Het was mogelijk om energieadvies te krijgen en meer te weten over Lets Delft. Speelgoed werd ingezameld voor de speelgoedbank en er was een watertafel.

Daarnaast waren diverse leuke activiteiten georganiseerd.  Kinderen konden springen op springkussens en een stormbaan, zingen, jongleren, cupcakes versieren, dansen en DJ-en. Voor degenen die rust willen was er een yoga les.  Iedereen kon pizza’s en ijs eten en daarna kon 18+ lekkere wijnen proeven.

Dit alles werd afgesloten met een optreden van onze eigen buurtband, Best of Both Sides, waarbij er in de pauzes ook nog tijd was voor een pubquiz. Het klinkt als een vol programma en dat was het ook. Super gezellig, voor iedereen wat wils en voor herhaling vatbaar. Organisatie: hartelijk bedankt voor dit mooie feest!