Voorstellen: Penningmeester Willem van Manen

Naam en geboorteplaats?
Willem van Manen, geboren in Amersfoort en bijna 74 jaren jong.

Waar woon je?
Op het Zuideinde, al bijna 10 jaar.

Waarom ben je in de wijk komen wonen?
Vroeger hebben wij in Delft gewoond. Via Moerkapelle en Zevenhuizen zijn we weer terug gekomen naar Delft. De sociale contacten hebben we altijd onderhouden. Ik ben al 30 jaar lid van de Lions Club Delft. Ook ben ik mede oprichter van Juniorkamer De Delflanden en heb diverse bestuursfuncties, o.a. bij onze VvE.

Wat doe je in je dagelijkse leven?
Ik ben gepensioneerd en heb meer dan 30 jaar gewerkt in de nationale en internationale reis- en recreatiewereld. Een enkele keer doe ik nog advieswerk bij een ondernemer in een ontwikkelingsland op mijn vakgebied.

Heb je hobby’s?
Mijn hobby is paardrijden, dit doe ik iedere week (nu even niet) bij manage De Prinsenstad. Verder fietsen en wandelen wij veel. Ik heb het hele Pieterpad gelopen van Noord naar Zuid met vrienden. In 2 à 3 weekends per jaar. Nu lopen we het Rivierenpad dat gaat van Hoek van Holland naar Kleve.

Wat vind je van de wijk?
Ik vind het positief dat er een actieve buurtvereniging is die zich enorm inzet voor de buurt.

Waarom ga je de functie van penningmeester invullen en wat wil je hiermee bereiken?
Ik ben al langer betrokken bij de ontwikkelingen op de Panjo locatie. Zo ben ik in contact gekomen met Thomas en Tom van het Bestuur. Daarna ben ik gevraagd om de functie van penningmeester over te nemen. Ik ga verder met wat mijn voorgangster heeft bereikt.