15-08-2021 Actuele ontwikkeling rondom de bouwplannen Panjolocatie: ze liggen nu ter inzage

De bouwplannen voor de Panjolocatie liggen ter inzage en tussen 17 augustus en 27 september is het mogelijk om zienswijzen in te dienen en daarmee te reageren op het bestemmingsplan. Het bestuur van de buurtvereniging zal in lijn met hetgeen is gepresenteerd op de jaarlijkse ledenvergadering een zienswijze opstellen en indienen. Hierbij  willen we graag hulp van buurtbewoners zodat we zeker weten dat de belangrijkste punten vermeld staan in deze zienswijze. Wie wil meedenken over de onderbouwing van de zienswijze? Stuur hiervoor een mail naar de secretaris. Alvast hartelijk dank!

Voor iedereen die geïnteresseerd is organiseert de gemeente op maandag 6 september van 19.00 tot 21.00 uur een informatieavond. De bijeenkomst is in eerste instantie bij Lijm en Cultuur aan de Rotterdamseweg 272, tenzij dit niet mogelijk is door de coronamaatregelen. Hou hiervoor de website van de gemeente in de gaten.

Het is natuurlijk altijd mogelijk om als bewoner zelf een zienswijze in te dienen. Dit kan dus van 17 augustus tot en met 27 september. Informatie over de ter inzage ligging en de informatieavond vind je hier:
https://www.delft.nl/wonen/bestemmingsplannen/plannen-ter-inzage/bestemmingsplan-hoek-abtswoudseweg-zuideinde

Tenslotte heeft Omroep Delft aandacht besteed aan de bouwplannen en heeft een artikel geplaatst op de website. Hierbij de link naar het artikel:
https://www.omroepdelft.nl/omroepdelft/nieuws/bewoners-delftzicht-over-bouwplannen-zuideinde-we-hadden-veel-gezeur-kunnen-voorkomen-1

image.png