Uitslag tekenwedstrijd SPOORPARK

De inzendtermijn is gesloten, de kogel is door de kerk, de jury heeft besloten. De winnaar is gekozen!

Het was een leuke, maar ook spannende tijd voor ons als organisatoren:  “Wat krijg je binnen?” En voor jullie als kunstenaars in spé: “Wie is de winnaar?” Er zijn helaas niet zoveel tekeningen binnen gekomen, maar er zitten wel hele leuke ontwerpen bij. Het thema ‘spoorlijn’ is maar door één artiest gehanteerd. De andere inzenders hadden de volgende thema’s gekozen:  ‘duurzaamheid’  ‘hoogbouw’ en ‘park’. Alle tekeningen zijn heel erg mooi en passen prachtig in ons Spoorpark. Het was moeilijk om te kiezen, maar dat moet toch.  Ik zal jullie snel uit de onzekerheid halen:

De jury heeft besloten om niet één, niet twéé, maar víér prijzen toe te kennen. De leeftijd van de inzenders varieerde tussen de 8 en de 12 jaar. Het is daarom moeilijk om een rangorde in de uitslag aan te geven, dus hebben we besloten om vier eerste plaatsen toe te kennen.

Dat zijn geworden:
Sytske Stellingwerff, 8 jaar, Conradlaan 33, met het thema: ‘Hoogbouw’
Marieke van Meerendonk, 9 jaar, Laan van Van der Gaag 35, met het thema: ‘Park’
Yfke Stellingwerff, 10 jaar, Conradlaan 33, met het thema: ‘Duurzaamheid’
Timon Santema, 12 jaar, Laan van Van der Gaag 24, met het thema: ‘Spoorlijn’

Hoe gaan we nu verder?

Alle prijswinnaars worden binnenkort benaderd om de tekening geschikt te maken om op doek te worden geprint. Daarna gaat er een digitale afbeelding van de tekening naar het Printbedrijf en wordt de tekening op heel groot formaat afgedrukt op weerbestendig materiaal. Zodra de doeken klaar zijn gaan we ze samen met de kinderen (en hun ouders) aan het hek bevestigen, gevolgd door een feestelijke en officiële prijsuitreiking.

Dus tot die tijd moeten jullie nog heel even wachten.

Tot gauw.

Groet,

Het Spoorparkteam